Petrer seguirà un any més la seua històrica tradició festera i complirà el compromís adquirit fa 410 anys amb el vot al nostre patró, Sant Bonifaci. Les Festes de Moros i Cristians de Petrer tindran lloc del 16 al 20 de maig de 2024.

Anit, dijous 13 de juliol de 2023, va tindre lloc a El Campus, seu de la Comparsa d’Estudiants de Petrer, l’Assemblea General Ordinària de la Unió de Festejos Sant Bonifaci, Màrtir. Encara que puga semblar obvi, és en l’Assemblea on recau la responsabilitat última de decidir si hi haurà festes al nostre poble el proper any i, com no podia ser d’altra manera, s’ha aprovat per unanimitat que les nostres Festes de Moros i Cristians de Petrer en honor a Sant Bonifaci, Màrtir es tornen a cel·lebrar l’any 2024.

A banda de prendre esta important decisió, també es va aprovar la Crònica de Festes 2023 (es pot llegir ací) i es va fer oficial el nou organigrama de la Junta Central Directiva de la Unió de Festejos, renovada parcialment a causa de la irreparable pèrdua que vam patir amb la defunció del nostre vicepresident, José María Bernabeu Gómez i de la dimissió del vocal Carlos Bellod Poveda, a qui no podem més que agraïr el seu incansable treball.

La Junta Central de la Unió de Festejos queda definida d’aquesta manera per al pròxim exercici fester:

 • President: Enrique Rubio Medina
 • Vicepresident: Juan Serrano Planelles
 • Secretària: Gloria Rubio Ramos
 • Tresorer: José Ángel González López
 • Vocal: Manuel Cuadrado Moll
 • Vocal: Miguel Ángel Gras
 • Vocal: Cristina Silvestre Riquelme

Amb l’Assemblea General es tanca el Cicle Fester 2022-2023 i comença una temporada de descans i treball intern. Al mes de setembre es publicarà el Calendari Fester per al nou Cicle Fester 2023-2024 i arrancarà de nou la il·lusió.

Des de la Unió de Festejos vos desitgem un bon estiu a tot el poble de Petrer i pobles veïns!
Tornem al setembre amb energia i força per afrontar un nou i emocionant Cicle Fester.

Sant Bonifaci que fóra, i que mai s’acabara!

 Es oficial: del 16 al 20 de mayo de 2024, ¡vuelven las fiestas de Moros y Cristianos de Petrer!

Petrer seguirá un año más su histórica tradición festera y cumplirá el compromiso adquirido hace 410 años con el voto a nuestro patrón, San Bonifacio. Las Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer tendrán lugar del 16 al 20 de mayo de 2024.

Anoche, jueves 13 de julio de 2023, tuvo lugar en El Campus, sede de la Comparsa de Estudiantes de Petrer, la Asamblea General Ordinaria de la Unión de Festejos San Bonifacio, Mártir. Aunque pueda parecer algo obvio, es en la Asamblea donde recae la responsabilidad última de decidir si habrá fiestas en nuestro pueblo el próximo año y, como no podía ser de otra manera, se ha aprobado por unanimidad que nuestras Fiestas de Moros y Cristianos de Petrer en honor a San Bonifacio, Mártir se vuelven a celebrar en 2024.

Además de tomar esta importante decisión, también se aprobó la Crónica de Fiestas 2023 (se puede leer aquí) y se hizo oficial el nuevo organigrama de la Junta Central Directiva de la Unión de Festejos, renovada parcialmente a causa de la irreparable pérdida que sufrimos con la defunción de nuestro vicepresidente, José María Bernabeu Gómez y de la dimisión del vocal Carlos Bellod Poveda, a quienes no podemos más que agradecer su incansable trabajo.

La Junta Central de la Unión de Festejos queda definida de este modo para el próximo ejercicio fiestero:

 • Presidente: Enrique Rubio Medina
 • Vicepresident: Juan Serrano Planelles
 • Secretaria: Gloria Rubio Ramos
 • Tesorero: José Ángel González López
 • Vocal: Manuel Cuadrado Moll
 • Vocal: Miguel Ángel Gras
 • Vocal: Cristina Silvestre Riquelme

Con la Asamblea General se cierra el Ciclo Festero 2022-2023 y empieza una temporada de descanso y trabajo interno. En el mes de septiembre se publicará el Calendario Festero para el nuevo Ciclo Fiestero 2023-2024 y arrancará de nuevo la ilusión.

¡Desde la Unión de Festejos os deseamos un buen verano en todo el pueblo de Petrer y pueblos vecinos!
Volvemos en septiembre con energía y fuerza para afrontar un nuevo y emocionante Ciclo Festero.

Sant Bonifaci que fóra, i que mai s’acabara!